Shehu i Cetinski stari suradnici…

NETKO JE OVDJE POGRIJEŠIO
Nakon što smo danas u nekoliko navrata izvještavali o koncertu Michaela Boltona i Tonija Cetinskog koji se trebao održati 11. srpnja u pulskoj Areni, provjerili smo arhivu RegionalExpressa te ustanovili kako je suradnja Bashkima Shehua i njegove agencije s pjevačem Tonijem Cetinskim već davno uspostavljena. Nakon bujice mailova koji su danas pristizali iz agencije koja skrbi o karijeri Tonija Cetinskog moglo se pomisliti kako se netko nepoznat poigrava s njegovim koncertnim terminima te kako navedeni pjevač nikada nije imao kontakte s organizatorom koji je Gradu Puli prijavio sporni koncert.
Toni Cetinski i Bashkim Shehu su ne tako davno „zajedničkim snagama“ odradili koncert u pulskoj Areni od kojeg je dio prihoda uručen ravnateljici osnovne škole Veli Vrh Karmen Kranjec i to u nazočnosti pulskog gradonačelnika Borisa Miletića. Odluka gradskog poglavarstva grada Pule da se ovom organizatoru dozvoli održavanje koncerta u navedenom ljetnom terminu s predloženim izvođačima čini se sasvim logičnom i jasnom. Zar je netko mogao i trebao pretpostaviti da je negdje došlo do „pucanja ljubavi“ i da Adrian zabava i Histria Festival „blefiraju“ kad je u pitanju koncert Cetinskog.
U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da je danas prozvani organizator svojevremeno napisao i pjesmu „Dolce suono“ koju izvodi Toni Cetinski. Postavlja se pitanje nije li Grad Pula u ovom slučaju tek možebitna kolateralna žrtva nekih neraščišćenih računa iz prošlosti i nije li ova afera samo voda na mlin onima koji ovogodišnja ljetna događanja u Areni pokušavaju ispolitizirati? (N.M.)

Facebook komentari