Severini prijeti još jedna ovrha

PJEVAČICA JE TREBALA OCU SVOG SINA PREDATI HRVATSKU PUTOVNICU
Severina Kojić (48) izgubila je još jedan spor protiv bivšeg partnera, srpskog biznismena Milana Popovića (55). Novi udarac na Severinin bankovni račun stiže iz Županijskog suda u Puli koji je u lipnju odbio Severininu žalbu i potvrdio rješenje o ovrsi Općinskog državnog suda u Zagrebu.  Riječ je o privremenoj mjeri kojom je sud naložio Severini da preda hrvatsku putovnicu maloljetnog sina ocu djeteta. U istoj odluci stoji da ako pjevačica ne postupi po rješenju, Popoviću mora platiti 1000 kuna za svaki dan zakašnjenja. Budući da rješenje postaje izvršno od dana kad ga je Severina zaprimila, nesumnjivo je riječ o tisućama kuna.

Otprilike u isto vrijeme kada je Županijski sud u Puli potvrdio rješenje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, pjevačici je i sud u Zagrebu odredio kaznu od pet tisuća kuna jer nije poštovala sudsku odluku kojom joj je bilo zabranjeno na društvenim mrežama objavljivati fotografije sina.Fotografije je kasnije uklonila, a sud ju je upozorio da će sljedeći put kazna biti 10.000 kuna ako nastavi objavljivati fotografije dječaka na društvenoj mreži.

U međuvremenu, na njezinu adresu stigle su i nove kaznene prijave, a ona zadnja podnesena je jer navodno skrbniku svog sina, a to je njezin bivši partner i otac djeteta, nije predala sina na vrijeme. Od studenoga prošle godine, prema privremenoj odluci suda, maloljetni sin Severine i Milana Popovića živi s ocem, a majka ga viđa u terminima koje je odredio sud. Severina je nakon ove odluke nastavila borbu za skrbništvo.

(rex)

Facebook komentari