Seniori NK Jadran Poreč započinju sa pripremama za novu sezonu

DOŠLI LEPINJICA, MARUŽIN, ŠVERKO I MIŠIĆ, OTIŠLI MILJANIĆ I SABATTI
Prva momčad NK Jadran Poreč predvođena trenerom Daliborom Šuranom i pomoćnikom Franjom Ereizom, započinje sa pripremama za novu sezonu. Nakon više od 4 mjeseca pauze uvjetovane pandemijom COVID-19, Porečani će se pripremati za 3.HNL zapad i nastavak natjecanja u osmini finala Kupa Istre. 

Nova lica u svlačonici Jadrana biti će napadači Igor Lepinjica i Andrea Maružin, pristigli iz Pazinke, branič Filip Šverko iz Istre 1961 i golman Kristijan Mišić iz NK Vrsar, a ekipu napuštaju najbolji strijelac Vice Miljanić i golman Filip Ivan Sabatti kojima je istekla posudba te se vraćaju u Istru 1961. 

U pripremnom periodu dogovoreno je nekoliko prijateljskih susreta, 29.07. protiv juniora Istre 1961 i 05.08 protiv NK Rovinj, dok je 02.08 na rasporedu Kup Istre i gostovanje u Žminju.

Trener Šuran najavio je počatak rada: Prije svega izuzetno sam zadovoljan što napokon nastavljamo sa radom i nadam se da će se naredna sezona održati prema planovima. Vjerujem da su se i igrači zaželjeli treninga i rada sa ekipom. Uz to, veseli me što nam je velika većina ekipe ostala na okupu. Ostali smo bez najboljeg strijelca Miljanića, ali smo ciljano doveli mlade igrače za koje smatramo da će biti pojačanja i da će se dobro razvijati uz naše iskusne igrače koji su već godinama okosnica momčadi. Uz njih, prvoj momčadi priključeno je i 5 juniora, te sa time nastavljamo sa promoviranjem igrača iz naše Škole nogometa. Raspored rada ćemo maksimalno prilagoditi poslovnim obavezama ekipe, ali sam siguran da ćemo spremni i motivirani dočekati početak prvenstva te dati maksimum u kupu. 

Facebook komentari