SDP Vižinada donirao didaktička sredstva dječjem vrtiću Vižinada

VRIJEDNOST DIDAKTIČKIH SREDSTAVA JE 3.490,OO KUNA
U utorak 06. prosinca 2018. godine, povodom blagdana Svetog Nikole, općinska organizacija SDP Vižinada izvršila je donaciju didaktičkih sredstava Područnom dječjem vrtiću Vižinada koji djeluje u sklopu Predškolske ustanove „Dječji vrtići i jaslice Radost Poreč“ u iznosu od 3.490,00 kuna.

Donaciju su izvršili predsjednik organizacije i vijećnik u Općinskom vijeću Općine Vižinada Bojan Rosić, potpredsjednik organizacije i načelnik Općine Vižinada Marko Ferenac, te članovi i vijećnici u Općinskom vijeću Općine Vižinada Laura Kešac i Mauricio Poropat. Donaciju je u ime dječjeg vrtića preuzela ravnateljica Divna Radola, te su u znak zahvale djeca otpjevala vesele pjesmice. Prilikom predaje novih igračaka djeci i odgojiteljicama te svom osoblju dječjeg vrtića, predstavnici organizacije zaželjeli su sretan blagdan Svetog Nikole i „čizmice pune dobrih želja“.

''Djecu su nove igračke obradovale, osobito iz razloga jer su upravo to bile njihove želje, te smo ovom gestom željeli dati svoj doprinos u poboljšanju uvjeta rada dječjeg vrtića'', rekao je Bojan Rosić.

''Kroz općinski proračun provodi se niz raznih aktivnosti usmjerenih na razvoj djece, od predškolskog odgoja do aktivnosti u školstvu i poticanja visoko školskog obrazovanja, a sve sukladno izbornom programu naše organizacije pod nazivom Općina prijatelj djece'', naglasio je načelnik Marko Ferenac.

''Ovakvim donacijama pridonosimo upotpunjavaju aktivnosti i vjerujem da svi zajedno svojim djelovanjem možemo puno učiniti za boljitak života u našoj zajednici'', zaključio je Ferenac.

(REX)

Facebook komentari