Sanira se asfaltni kolnik na dijelu Jeretove ulice

VAŽNA OBAVIJEST IZ PULAPROMETA ZA SVE KORISNIKE JAVNOG PRIJEVOZA
Na dijelu Jeretove ulice, od k.br. 21 do k.br. 37, sutra će započeti radovi sanacije asfaltnog kolnika. Radovi će se izvoditi u sklopu redovnog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule od strane društva Cesta d.o.o.. Osim sanacije kolnika obuhvatit će izvedbu rampi za osobe s poteškoćama u kretanju te obnovu pješačkih prijelaza. Nadalje, u sklopu predmetnih aktivnosti društvo Pragrande d.o.o. će izvršiti sanaciju dijela sanitarne odvodnje u dužini cca 30 metara.

Za vrijeme izvođenja radova, koji se planiraju okončati do 22. veljače 2020. godine, na snazi će biti privremena regulacija prometa na način da će dionica na kojoj se izvode radovi biti zatvorena za sav promet, osim vozila gradilišta i stanara na trasi.

Obilazni pravci predviđeni su preko Ulice Sv. Polikarpa i Ulice Agnana, te preko Ulice Veruda, Brijunske ulice i Ulice Ljudevita Posavskog.

U Ulici Ljudevita Posavskog i Ulici Agnana postavljena su privremena autobusna stajališta, te je zabranjeno parkiranje.

Mole se svi sudionici u prometu na pojačan oprez i na poštivanje privremene regulacije prometa.

PULAPROMET:
Autobusi koji prometuju na linijama 1, 4, 4a i 6 prometovati će na način da će nakon Mornaričke crkve skrenuti udesno prema Ulici Sv.Polikarpa i potom lijevo prema Ulici Stoja. U suprotnom smjeru koristit će istu trasu. Zamjenska stajališta bit će označena  prometnim znakom u Ulici Agnana (prema cementari) i u Ulici Ljudevita Posavskog (na usponu iz Ulice Sv.Polikarpa). Ovakav režim prometovanja trajati će do okončanja radova.

(REX)

Facebook komentari