Samanta Stell održala je koncert povodom obilježavanja 25 godina umjetničkog djelovanja

UZ SAMANTU SU NASTUPALI I MNOGOBROJNI GLAZBENICI
U petak, 11. rujna, s početkom u 20 sati, u INK - Gradskom Kazalištu u Puli, pulska flautistica, profesorica flaute i komorne glazbe, Samanta Stell, održala je cjelovečernji koncert povodom obilježavanja 25 godina umjetničkog djelovanja. S njom su nastupiti i mnogobrojni glazbenici s kojima je surađivala i surađuje još i danas.

Posjetitelji su mogli poslušati izvedbe:  J.S.Bacha, B.Bjelinskog, J.Haydna, R. Dopplera, C. Bollinga te D. Vukelja.

Na koncertu su nastupiti: Vesna Ivanović Ocwirk, Anamarija Lovrečić, Aleksandra Golojka Santin, Nataša Dragun, Sandro Peročević, Sandro Vešligaj, Sebastian Stell, Nenad Mirt, Stefano Hering, Samanta Stell (flauta, vokal, wind synth, prateći vokal), Damir Vukelja (gitara), Maurizio Di Capua (bas gitara, prateći vokal), Andrea Rojnić (klavijature, vokal, prateći vokal), Vedran Vojnić (bubnjevi, prateći vokal).

Samanta Stell se na svojim društvenim mrežama zahvalila svim glazbenicima, prijateljima i suradnicima koji su joj omogućili da obilježi ,kako glazbenica navodi "srebrnu obljetnicu". U nastavku vam prenosimo objavu u cijelosti.

Divna atmosfera sinoć��.... Hvala glazbenicima, prijateljima, suradnicima, koji su mi omogućili da obilježim ovu "srebrnu...

Objavljuje Samanta StellSubota, 12. rujna 2020.


(REX/Foto: Samanta Stell Facebook profil)

Facebook komentari