Sa Panturistom i IC Busom u München!

NOVA AUTOBUSNA LINIJA PULA - MÜNCHEN SA POVRATNOM KARTOM OD 678 KN 
Nakon dvije iznimno uspješne linije, Panturist pokreće novi projekt! Čak dvije nove linije počinju prometovati od 24. ožujka, a riječ je o linijama Split – München i Pula – München. Vrhunska kvaliteta usluge uz povoljne cijene karata putnicima IC Bus-a će osigurati ugodno putovanje na novim relacijama koje će svakodnevno prometovati.

 

Nove linije prometovat će na relaciji > Pula – Rovinj – Poreč – Opatija – Rijeka – Ljubljana – München < i > Split – Trogir – Šibenik – Vodice – Biograd n/m – Zadar - Zagreb – Ljubljana – München < s polascima iz Splita u 16:30 te iz Pule u 11:00 sati.  Uvođenje novih linija rezultat je uspješnog poslovanja Panturista u sklopu grupacije Arriva Deutsche Bahn te ponude usluga IC Bus-a kojeg obilježava visoki standard putovanja.

Uz vrhunsku udobnost većih sjedala i niza prednosti koje omogućuje IC Bus, među kojima su besplatan bežični internet, pristup utičnicama, aparati za hranu i piće unutar samog busa te korištenje toaleta, atraktivnostima  linije kao i same usluge pridonosi i iznimna cijena – jednosmjerna karta iz Pule, Rovinja i Poreča dostupna je za 424 kn, iz Opatije i Rijeke za 385 kn, te  iz Ljubljane za München već od 195 kn.

Jednosmjerna karta iz Splita i Trogira iznosi 462 kn, iz Šibenika i Vodica 424 kn, te iz Biograda na moru i Zadra za 385 kn.

Roditeljima je trošak putovanja dodatno olakšan jer za djecu do 12 godina dostupne su karte u pola cijene.

Više informacija o polascima i cijenama može se pronaći na http://www.panturist.hr , a za liniju Pula - München na http://panturist.hr/en/ic-bus-pula-ljubljana-munchen/

Ukoliko želite nastaviti svoje putovanje iz Münchena prema ostatku Njemačke ili Europe, to možete napraviti kupnjom željezničke karte za ICE Deutsche Bahn vlak te uz ponudu Sparpreis cijena putovati jeftinije i brže, tj. sa jednom kartom stići do krajnjeg odredišta.

Panturist d.d. kao vodeća prijevoznička tvrtka u istočnoj Hrvatskoj novim linijama putnicima pruža dodatne mogućnosti putovanja u inozemstvo uz sigurnost na europskoj razini i standard koji osigurava ugodno i bezbrižno putovanje. (P.P.)

Facebook komentari