Rukometni spektakl dupkom napunio umašku školsku sportsku dvoranu

UMAG JE BIO PONOSNI DOMAĆIN HEP CROATIA CUP-a
Umag je ponovo bio domaćin HEP Croatia Cup-a koji je tri dana zaredom, od 7. do 9. siječnja 2017. godine, dupkom napunio školsku sportsku dvoranu. Tri fantastična rukometna tima koja su predstavljala Hrvatsku, Tunis i Crnu Goru veličanstvenim su utakmicama, u okviru priprema za Svjetsko  prvenstvo u Francuskoj, počastili brojnu umašku publiku.

U subotu, 7. siječnja utakmica između Crne Gore i Tunisa završila je neriješeno rezultatom 31:31. U nedjelju, 8. siječnja Hrvatska je svladala Tunis rezultatom 35:30, dok je posljednjeg dana natjecanja u Umagu Hrvatska slavila nad Crnom Gorom rezultatom 24:22  te tako s dvije pobjede osvojila HEP Croatia Cup.  Odličan način za završetak dvotjednih priprema za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj koje su iza reprezentacije. Pred našim momcima je sada još jutarnji trening u Umagu i put u Zagreb, a u srijedu ujutro putuju za Rouen u kojem će igrati utakmice skupine C.

Na kraju posljednje utakmice održano je svečano proglašenje te podjela medalja i pehara trima reprezentacijama.

Medalje i pehare su podijelili gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese te njegov zamjenik Niko Čančarević.  Iz HRS-a izražavaju zadovoljstvo dobrom organizacijom, velikom posjećenosti utakmica te izrazito profesionalnom i dobrom suradnjom s Gradom Umagom.

(REX/ Izvor fotografija: HRS)

Facebook komentari