Rukometaš Velimir Tomašev sada pravomoćno osuđen na 1,5 godinu zatvora

TOMAŠEV JE 2016. NANIO TEŠKE TJELESNE OZLJEDE DJEVOJCI I MLADIĆU
Zbog dva kaznena djela protiv života i tijela, rukometašu i treneru RK Arena iz Pule Velimiru Tomaševu, pravomoćno je potvrđena bezuvjetna zatvorska kazna od godinu i pol dana zatvora.

Podsjećamo, 20. ožujka 2016. mlada Dankinja Rebecca Tančica, koja je tada već 7 godina živjela u Puli, s prijateljima je slavila položeni vozački ispit, sjedeći na klupama u Parku žrtava fašizma. Tad je u park pristigla grupa muškaraca koji su počeli s razbijanjem staklenih boca. Netko iz djevojčina društva ih je upozorio da to ne čine jer bi se netko mogao porezati. Njima je to bilo dovoljno da divljački nasrnu na srednjoškolce, koje su počeli tući šakama i nogama. Osim Rebecce ozlijeđena su i njezina tri prijatelja.

Nakon policijske istrage glavni osumnjičeni je bio Velimir Tomašev, koji je bio optužen da je brutalno pretukao i teško ozlijedio mladu Dankinju s pulskom adresom, tada 18-godišnju Rebeccu Tančicu, da bi nakon toga pretukao i ozlijedio 20-godišnjeg mladića Arnesa Pervića, koji je nastojao zaštititi mladu djevojku.

(rex)

Facebook komentari