Rudar u Pazinu do treće uzastopne pobjede!

Rudar u Pazinu do treće uzastopne pobjede!-112191

PAZINKA – RUDAR 0:2 (0:1)
Istarski derbi u Pazinu pripao je nogometašima Rudara koji tako sada imaju tri pobjede zaredom i u odličnoj atmosferi dočekuju povijesnu utakmicu u slavonskom Oriovcu.

Pred Pazinjanima je jako neugodan period, imaju tri utakmice u narednih desetak dana, a samoizolacija im je uvelika spustila nivo fizičke spreme. Pazinjani su čak i bolje ušli u utakmicu i u prvih deset minuta imali su tri udarca, Pavat, Rabar i Rudela, ali nije to pronašlo put do gola. Nakon toga se igralo ravnopravno do 44. minute kada je “pao” nesvakidašnji gol.
Robert Dadić je dobio jednu loptu na lijevom boku i pomalo nerezonski “iz prve” dignuo preko obrane Pazinke, a lopta je prevarila nošena burom domaćeg vratara Denića i to je 1:0. U nastavku Pazinjani djeluju sve nemoćnije, a trener Matika napravio je i dvije rane izmjene.
Međutim, nije to donijelo ništa posebno, a u 69. minuti trener Pazinke zarađuje crveni karton zbog neprimjerenog ponašanja kojeg je “pojačao” i nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a “porciju” je dobio i povjerenik za suđenje Šime Vukić. Sedam minuta kasnije Ivan Golić krade jednu loptu gostima i “gura” u dubinu Ivana Macana koji zabija za konačnih 0:2. 

PAZIN – Gradski stadion – III HNL ZAPAD – 13. KOLO
SUDAC: Luka Slišković (Zagreb) POMOĆNI SUCI: Marko Rašić (Zagreb) i Nenad Pjevac (Delnice) ČETVRTI SUDAC: Juraj Jović (Zagreb) DELEGAT: Mauro Tonetti (Plomin)
PAZINKA – RUDAR 0:2 (0:1)
Strijelci: 0:1 Dadić 44´, 0:2 Macan 76´
Žuti karton: Pinčan, Ivetić (Pazinka)
PAZINKA: Denić, Pavat, Pinčan, Zgrablić, Rudela, Ivetić, Rabar, Tanković (od 81. Buždon), Ivetac (od 81. Mogorović), Pavat (od 59. Fejzić), Matika (od 49. Rojnić).
Trener: Mirko Matika
RUDAR: Bulat, Načinović, Urošević (od 87. Bilić), Rudan, Macan, Bembić (od 46. Licul), Dadić, Kurtić, Golja (od 46. Hasanbegović), Golić (od 82. Ivančić), Miškulin (od 77. Čudić).
Trener: Elvis Brajković
REX