Rovinjska bolnica bilježi izvrsne poslovne rezultate

OVA ĆE POSLOVNA GODINA BITI REKORDNA !
Dok mnoge bolnice u Hrvatskoj bilježe gubitke, u Bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“ u Rovinju bilježe izvrsne poslovne rezultate, pa tako i isplata naknade za godišnji odmor zaposlenicima to jest popularno zvanog regresa, uopće nije upitna. Što više, očekuju da bi ova poslovna godina mogla biti rekordna.

U usporedbi sa 2015. godinom,  poslovanje u prvih 6 mjeseci 2016.godine  bolje je  za  950 000 kuna, dok smo u usporedbi sa istim periodom 2014. godinom  ostvarili bolji financijski rezultat za čak 1 850 000 kuna, s tim da je Bolnica u obje godine zaključila poslovanje sa pozitivnim rezultatom, a ova 2016. bi nam mogla zaista biti rekordna godina.

„Radi boljeg ostvarenja svih planiranih financijskih pokazatelja u poslovanju ustanove te kako bi se iskazala zahvalnost našim zaposlenicima, Bolnica za ortopediju i rehabilitaciju „Prim. dr. Martin Horvat“  isplatiti će regres u iznosu 1250 kuna svim  zaposlenicima koji ostvare pravo na godišnji odmor“, potvrđuje ravnatelj dr . sc. Marinko Rade.

(REX)

Facebook komentari