Rock’n'Pula: Započinje dokumentarni serijal o povijesti pulskog rocka VIDEO

TV NOVA – OD NEDJELJE!
Od nedjelje, 4. veljače, TV Nova počinje s emitiranjem dokumentarnog serijala o povijesti pulskog rocka pod nazivom "Rock'n'Pula", autora Damira Burića. Dokumentarac je danas predstavljen u sjedištu TV Nove.

Atomci, Idijoti, Gustafi, Spoonsi, Visoki napon, Meseršmiti... svi ti poznati i oni malo manje poznati, pa i neki čija su imena već pomalo izblijedjela iz sjećanja grada, naći će svoje mjesto u "Rock'n'Pula".

Dokumentarac su predstavili sam autor Damir Burić, novinar, nekadašnji organizator koncerata i glazbeni menadžer, te direktor i glavni urednik TV Nove Denis Mikolić. Naime, Rock'n'Pula je serijal od 22 epizode, svaka traje 25 minuta, koje će se prikazivati nedjeljom, s početkom u 20 sati. U tih 22 priče vidjet ćemo tonske zapise i svjedočenja ljudi koji su obilježili pulski rock, od početka 60-ih godina pa do druge polovice 80-ih godina 20. stoljeća.

'Glavni motiv TV Nove u realizaciji ovog projekta nije bio komercijalan', istaknuo je direktor i glavni urednik Tv Nove Denis Mikolić.

Više u video prilogu s Facebook stranice TV Nove: https://www.facebook.com/1446278618997447/videos/1873240626301242/?fref=mentions
rex
 

Facebook komentari