Rock koncert na Kaštelu za Aleksa Černjula

HUMANITARNA AKCIJA TRAJE I DALJE
Sinoć je pulski kaštel ugostio popularna imena rock scene te blizu 300 ljudi u publici, i to s jednim ciljem – da se pomogne omiljenom pulskom gitaristu Aleksu Černjulu u njegovoj borbi s teškom bolesti.

Nastupili su Atomsko sklonište, Livio Morosin Band, Alen Vitasović, Nola, Šajeta, Edi East Trance Blues, Gianluca Draguzet i Bruno Krajcar, A.C. Alien i Preludium, svaki s nekoliko pjesama. Program je vodila Vesna Petrović Foškera i između nastupa bendova nasmijavala publiku u svom poznatom stilu.

Publika je zapjevala uz najpoznatije hitove Atomskog skloništa, Nole, Livia Morosina i ostalih te se u tim trenucima stvorila atmosfera zajedništva u želji za Aleksovim ozdravljenjem. Posebno je emotivan bio nastup Aleksovog brata Adriana Černjula na gitari koji je uslijedio nakon što su Atomci rasplesali publiku svojim bezvremenskim hitovima. Na kraju koncerta publika je s oduševljenjem dočekala Alena Vitasovića i zapjevala zajedno s njim.

Osim prodaje ulaznica za jučerašnji koncert od 40 kuna, humanitarna akcija traje i dalje. Svatko ima mogućnost donirati sredstva na račun HR32 2500 0093 2070 1057 4 i na taj način olakšati Aleksu i njegovoj obitelji da financiraju liječenje i terapije te što brže i lakše prođu kroz teški period.

(REx/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari