Ribarnica kao inspiracija za gastro užitke

BOGARA PONUDA MORSKIH DELICIJA
Subotnje prije podne proveli smo na pulskoj ribarnici koja od ranih jutarnjih sati vrvi zbog velikog broja prodvača i posjetitelja. Domaći i turisti pažljivo biraju  iz velikog izbora morskih delicija sastojke za gastro užitke.  U ponudi smo zatekli slijedeće : orade čija se cijena kreće od onih iz uzgoja po 70 kn pa sve do 180 kn, brancini su od 70 kn do 220 kn, pedoći 25 kn, kanaštrele 40 kn, trilje  ili barbuni po 50,  lignje 100-120,  kozice ovisno o veličini do visokih 170 kn,  škampi od 120 do 240 kn, fileti lososa 150-160 kn i sardela 15 kn po kilogramu.
Atraktivnu pondu zabilježio je naš fotoreporter Manuel Angelini. (REX/foto Manuel Angelini)

Facebook komentari