Rasplesano rođendansko slavlje udruge “Pokloni mi budućnost”

ČETVRTAK U LOUNGE BARU VERTIGO
Humanitarna udruga "Pokloni mi budućnost" obilježit će svoju prvu godišnjicu djelovanja, u četvrtak, 7. svibnja u Lounge baru Vertigo na Ribarskoj kolibi u Puli s početkom u 17 sati. Uz poziv, članovi udruge pozivaju i na besplatnu Salsa radionicu za djecu koju će od 18 sati voditi plesni instruktori Rosemarie Miletić i Fabris Radin iz Plesnog Centra "Studio".
Plesna radionica Salse kao poseban dar  namjenjena je djeci iz domova Dom za odgoj djece i mladeži Pula, Dječji dom pula i Kuća milosrđa Majmajola – Vodnjan.

Pozvana su i ostala djeca da se pridruže plesu i zabavi, a po završetku radionice započet će Salsa party za sve uzvanike kako bi Udruga rođendan provela uz zabavne ritmove Caribbien plesova. Uz brojna iznenađenja, degustirat će se i torta iz labinske tvrtke Dolce Dolce.

Moći će se zaigrati i tombola, koja će imati humanitarni karakter. Svaki kupljeni kupon po cijeni od deset kuna donosit će zgoditak. Prihod će se usmjeriti za kupnju školskih obroka djece čiji roditelji za to nemaju mogućnosti, kao ni prava na povlastice.

Također Humanitarna udruga " Pokloni mi budućnost" u suradnji s humanitarnom udrugom "Naš San njihov osmijeh" pozivaju  31. svibnja na humanitarnu utrku pod nazivom „PULA ZAJEDNO“. Utrka je podijeljena u dva djela, prvi dio je dužine od jednog kilometra i namijenjen je za školsku djecu dok je drugi dio dužine oko 5,60 kilometara i namijenjen je punoljetnim osobama. (rex/foto arhiva)

Facebook komentari