Radionica za građane “Kako stvarati manje otpada u kućanstvu”

SRIJEDA, 4. OŽUJKA U 18 SATI
Predavanje i radionica Zelene Istre za građane o smanjenju nastanka otpada u kućanstvima te održivom gospodarenju otpadom uz demonstraciju zerowaste trikova i kućnog kompostiranja održat će se u srijedu, 4. ožujka. u 18:00 u prostoru Srpskog kulturnog centra u Istri, Maksimijanova 12, Pula.

Radionica je besplatna, a svaki sudionik će na poklon dobiti brošuru Zelene Istre "Kako stvarati manje otpada" Zanima vas kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovo upotrijebiti predmete, kako smanjiti otpad od hrane ili kako napraviti prirodna sredstva za čišćenje? Mislite da je kućno kompostiranje komplicirano i potrebni su vam savjeti?

Dođite i naučite nešto novo!

Predavanje se održava u sklopu izložbe Tatjane Rokvić -Frutti di mare. Tatjana Rokvić rovinjska je umjetnica koja stvara neobične i jedinstvene skulpture od smeća skupljenog s rovinjskih plaža. Izložba instalacija Tatjane Rokvić, izbor je radova iz opusa nastalog u jednoj deceniji njenog intenzivnog rada. Umjetnički pristup autorice izrazito je ekološkog karaktera, a izrada instalacija temelji se na recikliranju predmeta po principu ready-madea, što u konačnici čini malu plastiku reljefnog tipa uz iznimke pune plastike.

Radionicu vode Nina Brnić i Irena Burba, #ZelenaIstra

(Rex)

Facebook komentari