Puštene u pretprodaju ulaznice za 5. Adria Summer Festival

MEDULIN (18.07.-20.07.2019.) + BESPLATAN KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA (27.07.)
Medulin će i ovog ljeta biti top destinacija za ljubitelje ljetnih glazbenih večeri. Sve je spremno za 5. Adria Summer Festival u Medulinu!

Od srijede su u pretprodaju puštene ulaznice za sva tri dana Adria Summer Festivala u pojedinačnom, festivalskom i VIP izdanju. Ulaznice se mogu kupiti u sustavima Eventima i Ticketshopa, online i na fizičkim prodajnim mjestima diljem Hrvatske i Slovenije. Organizatori su još jednom složili pravu glazbenu fuziju, a uživat će moći posjetitelji svih glazbenih ukusa.

U četvrtak 18.07.2019. će na svoje doći svi ljubitelji dobrog starog rocka već na prve rifove poznatih stvari u izvedbi The Dire Straits Experiencea. Drugi dan, petak, 19.07.2019. je rezerviran za dugogodišnje miljenike publike i njihove legendarne pjesme - Parni Valjak. A za zabavu do jutra na samom kraju večeri pobrinut će se prva i jedina dama Adria Summer Festivala – Severina. Subotu, 20.07.2019. posjetitelji će provesti uz hitove Petra Graše, Prljavog kazališta i Massima.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po cijeni od 120,00 kn za petak, 19.07. i subotu, 20.07., te po cijeni od 225,00 kn za četvrtak, 18.07., dok festivalska ulaznica za sva 3 dana iznosi 400,00 kn, a u prodaji su dostupne i VIP ulaznice za svaki od tri dana.  
 
Bonus dan subota, 27.07. – besplatan koncert Željka Joksimovića

Poseban dodatak i iznenađenje povodom pete obljetnice pripremili su organizatori Adria Summer Festivala koji vam samo tjedan dana nakon svog jubilarnog izdanja festivala, u subotu 27.07.2019, donose i besplatan koncert Željka Joksimovića. Poseban, "bonus" dan Adria Summer Festivala održat će se u sklopu Medulinske noći, a do jutarnjih sati zabavljat će vas Night Express Band & Željko Joksimović uz besplatan ulaz! Ovo su svakako dobre vijesti za sve one kojima je prošle godine kiša uskratila da drugog dana Adria Summer Festivala uživaju u koncertu Željka Joksimovića do kraja. Vjerujemo da će medulinska riva biti premala za sve ljubitelje dobrog provoda i ljetnih koncerata pod zvijezdama.  

(rex)

Facebook komentari