Pulske mažoretkinje primaju nove članice

POZIVAJU SVE DJEVOJČICE I DJEVOJKE OD 5 DO 20 GODINA DA IM SE PRIDRUŽE
S početkom nove školske godine Pulske mažoretkinje primaju nove članice i pozivaju sve djevojčice i djevojke od 5 do 20 godina da im se pridruže.
Upisi u Pulske mažoretkinje odvijat će se u MMC-u Karlo Rojc, u prostoriji Pulskih mažoretkinja, na prvom katu, u sljedećim terminima:
 – 14. 09. (četvrtak) u 18 h
– 16. 09. (subota) u 10.30 h
– 19. 09. (utorak) u 18 h
– 23. 09. (subota) u 10.30 h
Pulske mažoretkinje ove godine obilježavaju 25 godina rada. Kroz 25 plesnih godina tim je proputovao gotovo cijelu Hrvatsku i Europu, a s državnih i međunarodnih prvenstava redovito se vraćaju s medaljama oko vrata.

Pulske su mažoretkinje aktualne prvakinje RH u kadetskom uzrastu (rekvizit: mažoret štap) i juniorskom uzrastu (rekvizit: pom poni).
Kroz rad u Pulskim mažoretkinjama, pored učenja plesnih tehnika i tehnike rada s rekvizitima: mažoret štapom (twirling) i pom poni, djeca kroz zabavu i ples razvijaju motoričke i socijalne vještine te osjećaj za ritam. Također, kroz javne nastupe djeca se oslobađaju straha te razvijaju samopouzadanje i osjećaj pripadnosti grupi. Treninzi se provode u grupama organiziranim po dobnom uzrastu i predznanju, a vode ih licencirani treneri Mažoret saveza Hrvatske. rex

Facebook komentari