Puljani na Portarati dočekali Novu godinu u podne - VIDEO

MNOŠTVO BALONA DIGLO SE U VISINE DOK JE PUBLIKU ZABAVLJALA NOLA
Danas su na Trgu Portarata Puljani već tradicionalno sretno i veselo dočekali Novu godinu u podne.

U ime Grada Pule dočeku je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Robert Cvek koji je nakon odbrojavanja svima zaželio sretnu i uspješnu 2020. godinu. Slavlje su otvorile Pulske mažoretkinje, a potom i talentirani virtuoz, multiinstrumentalist Matt Shaft koji je okupljene zabavio zanimljivim pop, country i indie opusom iz vlastite autorske perspektive.

Podnevno veselje nastavljeno je uz izuzetno vokalno i glazbeno umijeće pulske grupe Nola koja je izvela svoje nezaboravne hitove 'Dio tebe', 'Iznad oblaka' i 'Kišobran'.

Doček Nove godine u podne ������

Posted by Regional Express on Tuesday, December 31, 2019


Podsjetimo, večernji će se program odvijati na tri lokacije. Klub Kotač pripremio je novogodišnju zabavu sa više klupskih izvođača, a na Rocktarati će od 21:30 sati doček osigurati Čuvari svirala i Šajeta. Zabava na Trgu Forum započinje u 21 sat a atmosferu će najprije zagrijati DJ Funkovich da bi Puljane u Novu godinu uvela legendarna grupa Zabranjeno Pušenje, dok će publiku do jutarnjih sati zabavljati grupa Le Monde. Točno u ponoć održat će se i neizostavni vatromet kojeg tradicionalno daruje Turistička zajednica grada Pule.

(Rex/foto:Manuel Angelini)

Facebook komentari