Puležan Lima Len na Islandu snimio spot za mogući hit “20 godina”

POGLEDAJTE SPOT "20 GODINA" PULSKI HIT SA ISLANDA
Pulski muzičar Alen Kozić alias Lima Len, prije par mjeseci otišao je na Island trbuhom za kruhom. Lima Len  se muzikom bav i već 10 godina, a prije par dana izašla je njegov nova pjesma "20 godina" u kojoj je otvorio svoje srce i prosuo emocije na papir, te ih podjelio sa za sada svojom skromnom publikom, koja bi se nakon ovog video uradka mogla povećati.

Lima Len je za vrijeme glazbene karijere u Puli surađivao s mnogim producentima i izvođačima širom Balkana, od Hrvatske, Bosne, pa do Srbije. U Puli nije imao mnogo nastupa zbog manje aktivnosti live koncerata u tadašnje vrijeme, a zadnji nastup mu je bio u Uljaniku pred punim klubom kao predgrupa Kukusu sa Paliskom i Damirom Bozom koji je njegov stalni producent. Sudjelovao je i u pripremi točke na Supertalentu, gdje je i nastupio s Buki Skandalom (isti taj video ima 600,000 pregleda na Supertalent Hrvatska).

Trenutno radi na Islandu za svjetski poznatu kompaniju Domino's kao pizzajolo i stvara svoju umjetnost punim plućima kao i do sad, što se može vidjeti u pjesmi "20 godina".

LINK ZA SPOT:  https://www.youtube.com/watch?v=B_Ha4kgHwLo
LIMA LEN ( ALEN KOZIC ) FACEBOOK:  https://www.facebook.com/LimaLenBeats
LIMA LEN ( ALEN KOZIC ) INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/lima.len/

(REX)

Video vezan uz članak

Facebook komentari