Pula pleše – sljedećeg vikenda na Portarati

PLESNA MANIFESTACIJA UGOSTITI ĆE BROJNE PLESNE UDRUGE
Na pulskoj Portarati će se u petak, 7. i subotu, 8. rujna održati tradicionalna manifestacija 'Pula pleše' koja je započela pred osam godina. Ove godine će sudjelovati više od 500 plesača, a svoje će umijeće prezentirati brojne plesne udruge.

Danas je manifestaciju najavila Karmen Radetikio koja je ispred organizatora poručila kako su sa zadovoljstvom dio plesne priče:
'Sve udruge su bile oduševljene tadašnjom idejom o manifestaciji plesa. Brojni plesači su u međuvremenu postali profesionalci, a Pula dobiva prekrasan program. Drago mi je da smo dio ove manifestacije.'

Novost ove godine je da će se predstaviti plesne udruge iz drugih dijelova Istre, a kako je ispred TZ Grada Pule najavila Marinela Kolić, sve započinje u petak u 18 sati kada će se održati dječji program. Sve će potrajati do 20 sati.

Nastavak slijedi u subotu od 10.30 sati sa Zumbom, od 11 se nastavlja program 'Pula pleše', a navečer od 19.30 završnica sa još jednim 'Pula pleše' programom. (Piše: Doris Floričić/Foto: Manuel Angelini)

Facebook komentari