‘Pula pleše’ odgađa se zbog kiše

PROGRAM ĆE SE ODRŽATI SLJEDEĆE SUBOTE, 14.9.
Z
bog kiše se odgađa program Pula pleše za subotu 14.9. prema istom rasporedu.

Manifestacija Pula pleše, koja okuplja više od 400 plesača, održat će se na Portarati u subotu 14. rujna i to deveti puta za redom. Pula pleše ima za cilj predstaviti sve plesne udruge s područja Pule te kroz njihove nastupe obogatiti program u gradu dok je još pun posjetitelja, kako domaćih tako i stranih turista.

Pula pleše je od samih početaka odlično prihvaćena kako od strane lokalnog stanovništva tako i od turista, kojih u ovo vrijeme ima doista mnogo. Stoga je i sama posjećenost eventa svake godine iznimno velika. Ideja i poticaj za pokretanje ove manifestacije potekla je od Karmen Radetikio iz Alphere, a nastavljena je suradnja kroz organizacijsku podršku.

Ove godine sudjeluje čak 430 plesača iz 11 plesnih udruga Pule: Plesni centar Studio, Breakdance studio AB Original, KUD Tasa – Plesni studio Art Dance, UPBEAT, Sence & Dance, Plesni studio Cool step, Plesni studio Rosso Latino, Plesni studio Infinity, Saltatrix, Plesni studio Pirueta Medulin – Pula, i Obrt Danse. Oni će svoja umijeća prezentirati u više od 45 plesnih točaka. 
Plesne udruge svoje će plesne korake pokazati već u subotu ujutro u dječjem programu, kada će nastupiti djeca do 12 godina od 10 do 12 sati. Potom slijedi predstavljanje ZUMBE s lokalnim fitness  instruktorima i instruktoricama dok je glavni program predviđen za subotu navečer od 19:30 do 21 sat. 

Pula pleše je manifestacija koje se organizira već devetu godinu za redom, a organizatori su Grad Pula, Alphera i Turistička zajednica grada Pule. Kroz nastupe velikog broja plesnih udruga i klubova na taj se način predstavlja i jedan dio bogatstva sadržaja izvanškolskih programa za sve dobne skupine.

(Rex)

Facebook komentari