Pula: najavljen gastro rujan na tržnici - VIDEO

DOBRODOŠLI 10. I 24. RUJNA !
Pred nama bogata Jesen u padeli na pulskoj tržnici;  na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na terasi pulske tržnice, najavljen je bogat gastro program koji će se na tržnici održati tijekom mjeseca rujna pod zajedničkim imenom Jesen u padeli. Riječ je o programu koji će dodatno obogatiti ponudu Pule nakon turističke sezone, a prvi događaj je u subotu 10. rujna kada će meštar od kužine Budimir Žižović pripremiti veliku peperonatu od domaćih namirnica s pulske tržnice, a 24. rujna pripremat će veliku buzaru od pedoća u padeli.  

Tom je prilikom pulski gradonačelnik Boris Miletić izrazio zadovoljstvo što je zahvaljujući raznovrsnim programima, tržnica postala središnje mjesto susreta i druženja brojnih Puležana. "Drago mi je vidjeti da tržnici "živi", ne samo po ljeti, već i tijekom cijele godine. Ovakve manifestacije produžuju turističku sezonu, obogaćuju našu ponudu i to je nešto što ćemo kao Grad i dalje podržavati", kazao je Miletić.

Manifestaciju podupire i Turistička zajednica Grada Pule čija je direktorica Sanja Cinkopan Korotaj istaknula kako sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz provjerenu kvalitetu ponude.  16. i 17. rujna na pulskoj tržnici održat će se manifestacija Street Food Festival koja predstavlja spoj suvremene gastronomije, a kako je kazala koordinatora ove manifestacije Ivana Legin, svi zainteresirani moći će degustirati razna jela pripravljena od namirnica koja se mogu pronaći na pulskoj tržnici i koja se mogu konzumirati "s nogu".

Na kraju konferencije, direktor Tržnice Renato Perc pozvao je sve građane da dođu na tržnicu i uživaju u Jeseni u padeli.

(REX; foto: M. Zubonja)

Video vezan uz članak

Facebook komentari