Pula dobila prvu Klub-knjižaru

KLUB KNJIŽARA SE NALAZI NA ADRESI GIARDINI 2
Danas se na Giardinima otvorila Klub-knjižara Giardini 2, ujedno novi projekt udruge Sa(n)jam knjige u Istri. Klub-knjižara Giardini 2 djelovat će u klupskom ritmu otvorenom prema javnosti i koncepcijski će se razlikovati od uobičajenog rada knjižare.

Na svečanom otvaranju u ime Grada Pule prisustvovao je gradonačelnik Boris Miletić koji je pohvalio projekt, te naglasio kako je Puli ovako nešto trebalo, mjesto okupljanja s pozitivnom energijom i dobrim knjigama. Čestitao je okupljenima i svima koji su dio stvaranja ovog jedinstvenog projekta te zdravicom  proglasio Klub knjižaru otvorenom.

Magdalena Vodopija, direktorica Sajma knjige u Istri, zahvalila je Gradu Puli na potpori, bez koje, kako je naglasila, ništa od ovog nebi bilo moguće ostvariti. Posebno se zahvalila svakom pojedincu koji je prošao kroz projekt ovog Kluba i iskazala zadovoljstvo već brojem članova i zainteresiranih građana.

Mnoštvo okupljenih građana i ljubitelja knjiga divili su se prostoru, knjigama i zamišljenom programu djelovanja Klub knjižare smještene u srcu Giardina.

U klupskim prostorijama članovi će moći čitati, naručiti i kupiti knjigu uz popuste, sudjelovati u klupskim programima i predlagati programski sadržaj; koristiti bogatu sajamsku biblioteku i zatražiti personalizirane preporuke knjiga od knjižara, autora, urednika i nakladnika.

Klub-knjižara Giardini 2 bit će otvorena od ponedjeljka do petka od 17 do 22 sata, i subotom od 10 do 14 sati, a u radno vrijeme posjetitelji će se moći učlaniti u klub.

(REX)

Facebook komentari