Provedba aktivnosti u sklopu projekta ‘‘Aromatika’’

ANKETIRANJE ZAINTERESIRANE SKUPINE
Lokalna akcijska grupa (LAG) „Sjeverna Istra“ započela je s provedbom aktivnosti u sklopu projekta „Aromatika“. Naime, u svibnju 2018. LAG-u „Sjeverna Istra“ dodijeljena su sredstva Istarske županije u sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata/programa u području poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede iz sredstava proračuna za 2018. godinu za provedbu spomenutog projekta.

Riječ je o projektu čiji je cilj doprinijeti podizanju svijesti poljoprivrednika, djece, mladih i šire javnosti o koristima ljekovitih i začinskih biljaka i poticati daljnji razvoj ovakvog vida poljoprivrede i time pridonijeti očuvanju biološke raznolikosti.

Anketa se provodi u svrhu dobivanja informacija o stanju u uzgoju, sakupljanju, sjemenarstvu/rasadničarstvu, preradi i plasmanu aromatičnog i ljekovitog bilja u Istri s ciljem definiranja potrebnih koraka i mjera koje će doprinijeti unapređenju postojećeg stanja.

Kako bi projekt bio što uspješniji mole se svi zainteresirani da odvoje 10-ak minuta svog vremena i odgovore na anonimni anketni upitnik koji je dostupan na sljedećoj poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe45tdifzXRHo8N5jTOwEhzlZ9dwCnL77-dlSS6AWgEfkdJ6w/viewform, kao i na službenoj web stranici http://www.lag-sjevernaistra.hr i Facebook stranici.

Anketni će upitnik biti aktivan do 24. rujna 2018. godine.

Facebook komentari