Pronevjerio novac iz kioska: policija ga spriječila u bijegu

UHVATILI UKRAJINCA NA AUTOBUSNOM KOLODVORU GDJE SE SPREMAO POBJEĆI IZ ZEMLJE
Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 37-godišnji ukrajinski državljanin počinio kazneno djelo pronevjera.

Naime, policija je 7. rujna zaprimila prijavu odgovorne osobe da je 37-godišnji ukrajinski državljanin otuđio novac koji mu je bio povjeren na radu. Policijski službenici odmah su započeli tragati za počiniteljem te su ga oko 14.10 sati pronašli i uhitili na autobusnom kolodvoru u Puli. Utvrdili su da je 37-godišnjak oko 8 sati, u kiosku u kojem se obavljaju poslovi mijenjanja novca i prodaje duhanskih proizvoda u Medulinu, protupravno prisvojio više desetaka tisuća kuna koje su mu bile povjerene za rad. Isto tako, utvrđeno je kako si je 37-godišnjak izdao isplatnicu za još nekoliko tisuća kuna, a potom se s ukradenim novcem uputio na autobusni kolodvor kako bi u poslijepodnevnim satima otputovao iz Hrvatske.

Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 8. rujna u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

(Rex)

Facebook komentari