Promijenjena Istra 1961 traži bodove u Zaprešiću

INTER : ISTRA 1961, SUBOTA, 12. KOLOVOZ U 21 SAT
Istru 1961 danas očekuje teško gostovanje u Zaprešiću, jer već nakon 4. kola kod Puljana je situacija da je svaka utakmica važna i presudna. A utakmica će stvarno biti teška, her Interu pobjeda donosi drugo mjesto na tablici i pokušat će sve da do toga i dođu. Osim toga momčad iz Zaprešića je ove sezone ušla u kompletnu rekonstrukciju momčadi te je dovela u svoje redove niz poznatih prvoligaških igrača kao što su Krševan Santini (Neftchi), Ivan Tomičić (Split), Nikola Rak (Lučko), Vedran Dalić (Vinogradar), Vlatko Blažević (Zadar), Lovro Čirjak (Celje), Marko Bencun (Hajduk), Herdi Prenga (Lokomotiva), te niz izlaznih juniora pretežno iz Dinama, Hajduka i Rijeke.

Trener Darko Raić Sudar ima velikih problema s momčadi, tako da ne može računati na Maksimovića (temperatura), Pavića i Bertošu (povrede), te Miloša (transfer u Benficu), Grujević je isto kao i Maksimović imao temperaturu, ali je krenuo put Zaprešića. Na sreću Puljana, u kadru su sada i Čuljak i Ofosu i oni će sigurno započeti utakmicu.

''To će za nas biti jedna jako bitna utakmica na terenu gdje smo često igrali jako dobro, međutim, sigurno će biti teško jer u ovoj ligi nema lakih utakmica. Kako bilo, u Zaprešiću se uvijek da igrati, nema pritiska navijača i osjećaj je prijateljski, te očekujem pozitivan rezultat. Nažost, nemamo širinu i oni koji uđu u igru moraju iskoristiti šansu koja im se ukazuje, jer mi ne stižemo nadoknaditi svtalne odlaske, ali valjda bez toga ne možemo.''- rekao je u najavi utakmice Darko Raić Sudar.

''Sviđa mi se klapa, dečki su super i odlično su me prihvatili tako da je za sada sve OK. Puno bolje se osjećam, a u subotu ću dati sve od sebe da izdržim svih 90 minuta. Cijelu karijeru sam igrao na zadnjem veznom tako da nemam problem prilagodbe na nove suigrače, a mislim i da sam se dobro uklopio u momčad na toj poziciji. Inter ima dobrih pojedinaca i sigurno će biti težak susret. Mi idemo tamo odigrati jednu poštenu utakmicu, borbeno i agresivno, a želja nam je svakako pobjeda, ali bili bi zadovoljni i bodom'' - rekao je u svojoj najavi jedan od novijih u momčadi
Ed Kevin Kokorović.

Istra 1961: Ivušić, Čuljak, Gojković, Mitrevski, Grujević, Puclin, Kokorović, Prelčec, Kitanovski, Ofosu, Matyazh.  

(VD)

Facebook komentari