Privremeni kraj 13. sezone Giant MTB Zimske lige Istre i Kvarnera

ZBOG KORONAVIRUSA ZAUSTAVLJENA SVA SPORTSKA NATJECANJA
Kako je i bilo za naslutiti već negdje pred održavanje zadnjeg održanog 8. kola XC Ronjgi događa se ono što je trenutno neizbježno. Zadnje finalno kolo je zbog situacije u regiji odgođeno, a kako nitko sa sigurnošću ne zna što će se i kojim tempom odvijati tako se ostavlja mogućnost održavanja posljednjeg, 9. kola negdje pred početak sljedeće sezone GIANT MTB Zimske lige Istre i Kvarnera. Za sada je to jedino rješenje koje se može ponuditi pošto je i sama zima pri kraju a redovna biciklistička sezona čeka već svoj početak pa tako i sva druga natjecanja u proljetnim i ljetnim terminima.

"Bila je ovo po svemu sudeći jedna lijepa i atraktivna sezona koja je kroz niz od osam kola i 15 različitih kategorija skupila ukupno 399 mtb početnika, biciklističkih rekreativaca ali i ozbiljnih mtb vozača. S nama su iz kola u kolo bili GIANT kao glavni partner i sponzor kao i naš FIRST IN THE RAW koji nam je zasladio život kroz #zdravizalogaj. Putem medija smo bili prisutni zahvaljujući Glasu Istre, Regional Expressu kao i putem biciklističkog portala MTB.si kao i njegove verzije u Hrvatskoj MTB.hr. Posebna zahvala na kraju ide i portalu http://www.prijavim.se koji nam iz sezone u sezonu omogućava i olakšava sustav prijava i bodovanja. Zahvaljujemo se svim partnerima i sponzorima na odličnoj suradnji te ih ujedno pozivamo i na nastavak suradnje kroz sljedeće sezone."

Napomenimo svim natjecateljima da sačuvaju svoje startne brojeve jer će isti vrijediti za to još jedno finalno kolo kada bude održano. Podsjetimo ovim putem i sve sretnike Giantove "random" nagradnjače da osvojene poklon bonove mogu iskoristiti do kraja ožujka te da napomene i uvjete imaju na poleđini tih istih bonova. Tko još ne zna dovoljno a volio bi znati više o Giant MTB Zimskoj lizi Istre i Kvarnera može tražiti na FB stranici http://www.facebook.com/mtb.zimskaliga/.

"Pridržavajte se uputa nadležnih institucija, čuvajte sebe i druge pa se nadamo vidjeti se već početkom studenoga! Sportsko "zimskoligaški" pozdrav svima!"

(Rex)

Facebook komentari