Priveden napadač iz fitness centra u Poreču

27-GODIŠNJAK JE ŠIPKOM NAPAO I OZLIJEDIO 33-GODIŠNJAKA
Policijski službenici pronašli su osumnjičenog igrača NK Jadrana, koji je bio u bijegu te su ga priveli u pritvorsku jedinicu zbog sumnje da je počinio nekoliko kaznenih djela, a između ostalih i napad na 33-godišnjaka dok je trčao na pokretnoj traci fitness centra, gdje su Jadranaši imali trening. Iz PU istarske je stiglo priopćenje:

"Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 27-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teška krađa, teška tjelesne ozljeda (u pokušaju) i prijetnja.

Budući da je postojala sumnja kako je 27-godišnjak odgovoran za provalu u kuću za odmor i za ozljeđivanje muškarca, policija je raspisala potragu za mladićem te su ga policijski službenici pronašli jučer na području Poreča i uhitili. Utvrđeno je kako je 27-godišnjak u razdoblju od 12. do 15. rujna provalio u kuću za odmor u mjestu Srebrnići na području Višnjana, iz koje je otuđio pećnicu, perilicu posuđa i perilicu rublja, motorni trimer i druge predmete, čime je 53-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osumnjičenog se također tereti da je 28. rujna oko 18.10 sati, u prostorijama u Vukovarskoj ulici u Poreču, šipkom zadao nekoliko udaraca 33-godišnjaku, prilikom čega mu je i prijetio da će ga usmrtiti. Ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, dok se počinitelj  nakon napada udaljio s mjesta događaja te je od tada bio u bijegu.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske."

(REX)

Facebook komentari