Prijenosi hrvatske nogometne reprezentacije uživo na Forumu - VIDEO

GLAVNI GRADSKI TRG I OVE GODINE POPRIŠTE NOGOMETNE EUFORIJE
Praćenje utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji održat će se na Forumu koji će tako i ove godine biti poprište nogometne euforije, najavio je voditelj projekta Daniel Sponza na današnjoj konferenciji za novinare u pulskoj Komunalnoj palači.

Puljani ali i gosti tako će moći uživati u izravnim prijenosima utakmica i praćenju Hrvatske nogometne vrste na LED ekranu dimenzija 4,5x2,5 metara uz vrhunsko ozvučenje, za što će biti zadužena pulska tvrtka Ara Electronic.
„Ponukani ranijim iskustvima uvidjeli smo kako je odaziv Puljana zaista bio velik te je Grad Pula odlučio ponovno organizirati praćenje utakmica Vatrenih na otvorenom“ rekao je pročelnik Ureda Grada Pule Aleksandar Matić podsjetivši kako je prije četiri godine utakmicu između Hrvatske i Brazila u Areni gledalo oko 7 tisuća posjetitelja, dok je dvije godine kasnije na Forumu Europsko nogometno prvenstvo pratilo gotovo 3 tisuće navijača.

Prvu utakmicu protiv Nigerije naši će odabranici igrati u subotu 16. lipnja u 21 sat, a program na glavnom gradskom trgu počet će sat vremena ranije zagrijavanjem uz DJ Marka Londera, što će biti uobičajena praksa i prije ostalih utakmica najavljenih za četvrtak 21. lipnja kada igramo protiv Argentine u 20 sati i one između Hrvatske i Islanda 26. lipnja u 20 sati.

Treba istaknuti i kako je PU Istarska pozvala sve navijače i posjetitelje da dostojanstveno i s ponosom prate i podržavaju našu reprezentaciju te da se suzdrže od protupravnog ponašanja, posebice narušavanja javnog reda i mira uporabom pirotehnike, s ciljem osiguravanja sigurnosti posjetitelja tijekom manifestacije.

Pročelnik je pohvalio voditelja projekta novinara Daniela Sponzu koji već duži niz godina svojim entuzijazmom uvelike pomaže obogaćivanju turističke ponude našeg grada: „Ovo je idealna prilika da i turistima prezentiramo naš grad i pokažemo im na koji način mi podržavamo našu reprezentaciju“ rekao je Matić te iskoristio priliku kako bi pozvao sve građane Pule da ovu subotu dođu na Forum i postanu dio jedinstvene sportsko-navijačke manifestacije.
(REx/Sanja Tkalčec/Renata Šimić)

Video vezan uz članak

Facebook komentari