Prijave za fokus grupe “Što TI misliš” u sklopu projekta “Poreč: (G)rad s mladima”

GRUPE ĆE SE ODRŽAVATI U DVA TERMINA DNEVNO
Fokus grupe Što TI misliš? provode se kao aktivnost projekta Poreč: (G)rad s mladima koji Grad Poreč provodi uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus +. Fokus grupe održat će se u predviđenim terminima, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Poreč, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Fokus grupe će se održati 14., 16., 18., 21., i 23. rujna 2020. godine, u dva termina dnevno, jedan počinje u 9:00, a drugi u 13:30 sati.

Moguće je sudjelovati samo na jednoj fokus grupi. Osiguran je obrok u 12:30 sati i osvježenja za sve sudionike.

Svi zainteresirani za sudjelovanjem pozivaju se da prijavu ispune na ovom LINKU.

Link za prijavu je također objavljen i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram Lokalnog programa za mlade Grada Poreča.

Za više informacija o projektu, te mogućnostima uključivanja u aktivnosti molimo da se obratite putem e-maila: lpmporec@gmail.com ili e-maila: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr

Napomena za osobe mlađe od 18 godina: Sudjelovanje mladih osoba u dobi od 15 do 18 godina moguće je uz prethodnu suglasnost roditelja/zakonskog zastupnika za sudjelovanje u aktivnostima projekta „Poreč: (G)rad s mladima“. Molimo te da u obrascu prijave, na predviđenim mjestima, navedeš ime i prezime te kontakt podatke roditelja/zastupnika, kako bismo ga mogli kontaktirati te informirati o projektu i načinu tvojeg sudjelovanja u aktivnostima.

(Rex)

Facebook komentari