Prezentiran novi ciklus edukacija za ugostitelje

Prezentiran novi ciklus edukacija za ugostitelje-82223

PRVA RADIONICA ZAPOČINJE 24. LISTOPADA 2017.
Danas je u prostorijama Obrtničke komore Istarske županije održana tiskovna konferencija na kojoj su predstavnici Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI .o.o.) i Obrtničke komore Istarske županije prezentirali novi ciklus edukacija za ugostitelje.

Sudionici konferencije bili su predsjednik Obrtničke komore Istarske županije Mario Paliska, direktor Agencije za ruralni razvoj Istre Igor Merlić, voditelj edukacija Edmondo Šuran i jedna od predavačica Vesna Krajnović.

Naime, s ciljem trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Hrvatske, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizira jesenski ciklus radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo kuharsko osoblje u Edukacijskom gastronomskom centru Istre na Gortanovom brijegu.

Jesenski ciklus predstavlja raznovrsni i veoma zanimljivi program kuharskih radionica, gdje će se putem različitih tema prikazati spoj tradicionalnog i modernog kako bi se moglo na što bolji način, ugostiteljima i kuharima predstaviti lokalne namirnice i njihovo korištenje u kuhanju.

KUHARSKE RADIONICE ZA UGOSTITELJE - JESENSKI CIKLUS 2017.

24. listopada 2017. - CIPAL OD GLAVE DO REPA - David Skoko (1.000,00 kn/osoba)
30. listopada 2017. - ZDRAVA I POSEBNA PREHRANA - SLANA JELA - Vesna Krajnović (1.000,00 kn/osoba)
31. listopada 2017. - KREATIVNA KUHINJA Janeza Bratovža (1.200,00 kn/osoba)
6. studeni 2017. - PIRJANJE MESA - PRIPREMA, TEHNIKE I SERVIRANJE - Robert Perić (1.200,00 kn/osoba)
8. studeni 2017. - ŠVOJA OD GLAVE DO REPA - David Skoko (1.000,00 kn/osoba)
9. i 10. studeni 2017. - RADIONICA BISCOTTI, KEKSI OD RAZNIH VRSTA TIJESTA - Robert Perić (1.400,00 kn/osoba, dvodnevna radionica)
13. studeni 2017. - ZDRAVE I POSEBNE „FREE“ SLASTICE - Vesna Krajnović (1.000,00 kn/osoba)
15. studeni 2017. - KREATIVNA RADIONICA Danijela Đekića (1.200,00 kn/osoba)
22. studeni 2017. - TRADICIONALNE TJESTENINE ISTRE - Davorka Šaina (900,00 kn/osoba)
27. i 28. studeni 2017. - BURGERI - Mario Čepek (1.500,00 kn/osoba, dvodnevna radionica)

(rex/foto Manuel Angelini)