Prezentacija jedrenja u Osnovnoj školi Ivana Batelića u Raši

DEMONSTRACIJA JE BILA UVOD U LJETNI TRENING KAMP
U ponedjeljak, 8. srpnja 2019. u dvorištu RKUD Raša, u sklopu podjele svjedodžba raškim osnovnoškolcima, održana je prezentacija jedrenja kao sporta koji lokalna zajednica nastoji promovirati te na taj način angažirati najmlađe i poticati njihov zdravi duh i naklonost sportu od najranije dobi. Članovi Jedriličarskog kluba Kvarner iz Rapca su u sklopu najave trening kampa koji će se održati na Trgetu od 2. do 4. kolovoza 2019. u dvorištu osnovne škole školarcima, nastavnicima i zainteresiranim roditeljima prezentirali jedrenje, pozvali da se pridruže ljetnom kampu te ih upoznali s jedrilicom klase Optimist, koja je ujedno i najmanja klasa, na kojoj djeca i započinju jedriti.

Navedena demonstracija bila je uvod u ljetni trening kamp na Trgetu pa Jedriličarski klub Kvarner još jednom poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje putem e-maila kluba jkkvarner.rabac@gmail.com ili na broj telefona 098 234 667.

Ovim putem članovi kluba još jednom se zahvaljuju Turističkoj zajednici Općine Raša i Osnovnoj školi Ivana Batelića na pomoći pri organizaciji prezentacije jedrenja i podršci u promociji aktivnostima kluba.
Održana prezentacija, kao i nadolazeći trening kamp u Trgetu, samo su jedni od projekata ostvareni dugogodišnjom suradnjom Turističke zajednice Općine Raša i Jedriličarskog kluba Kvarner.
(Rex)

Facebook komentari