Premijerom predstave “Božićna priča” započeo prosinac u Teatru Naranča

SLJEDEĆE IZVEDBE, CIRCOLO PULA, 4. I 5. PROSINAC U 9,30 SATI I 15. PROSINAC U 18 SATI
Jučerašnja premijera predstave "Božićna priča" bila je ujedno i tisućita izvedba Teatra Naranča. Upravo je ovim klasikom započeo jedan od najaktivnijih mjeseci u godini za Teatar Naranča. Ono što nas još očekuje do Božića su 64 predstave i tri programa diljem Istre.

"Božićna priča" jedan od najpoznatijih klasika engleske književnost autora Charlesa Dickensa. Na početku priče upoznajemo Scroogea, čangrizavog starca bez imalo božićnog duha. Zbog njegova ponašanja, na Badnjak posjeti ga duh njegova preminulog poslovnog partnera, koji ga želi upozoriti na njegovo ponašanje te posljedice koje će ga snaći ako se ne promijeni. Poruči mu da će ga posjetiti tri duha, kako bi uz njihovu pomoć ponovno u sebi pronašao božićni duh. Prvi je Duh prošlih Božića, koji mu pokazuje usamljene Božiće koje je Scrooge proživljavao kao dijete. Duh sadašnjosti ukazuje mu na to kako njegovi suradnici provode Božić u neimaštini te konačno posjećuje ga Duh budućnosti koji mu otkriva kako će završiti ukoliko se ne promijeni. Priča koja nosi prave ljudske vrijednosti, koja nas podsjeća kakvi trebamo biti ugrijat će vaša srca te vas podsjetiti da svatko od nas može naučiti nešto iz svoje prošlosti te da se čovjek ipak može promijeniti.

Igraju: Majkl Mikolić, Katja Rabar, Luka Juričić, Elizabeta Košeto

Režija i adaptacija: Majkl Mikolić; Glazba: Teodor Tiani; Songove otpjevali: Čarobna frula; Kostimografija: Valentina Ferlin Živić; Scenski pokret: Katja Rabar; Scenografija: Luka Juričić; Izrada scenografije: Fulvio Juričić; Izrada maske: Lena Modrušan
Trajanje: 45 minuta

TERMINI: 4.12. (srijeda) u 9:30, 5.12. (četvrtak) u 9:30 i 15.12. (nedjelja) u 18:00 sati
CIJENA: 20kn (rezervacije), 25kn (bez rezervacije)
LOKACIJA: Zajednica Talijana Pula – Circolo (Carrarina ul.1)

(rex)

Facebook komentari