Premijera predstave ‘Prometna džungla’ Teatra Naranča

PRVA OVOGODIŠNJA PREMIJERA U NEDJELJU, 22. RUJNA U CIRCOLU
Vlado Plavac prometni je policajac koji je dobio zaduženje pripremiti predavanje o prometu koje će održati najmlađim sudionicima, kao najugroženijoj skupini sudionika prometa. Ali, nije uvijek sve tako lako, naime Vlado Plavac ima veliki strah od publike i trema od njega čini potpuno nespretnog i nesnalažljivog policajca. Tu uskaču Ana i Roko, njegova djeca koja će mu pomoći prebroditi sve prometne prepreke. Hoće li uspjeti održati predavanje, možete saznati u nedjelju, 22. rujna u 18 h u Zajednici Talijana u Circolu. Riječ je naravno o još jednoj predstavi Tetra Naranča, a upravo tom predstavom, naslova Prometna džungla započinje još jedna kazališna sezona popularnog dječjeg kazališta. Riječ je o edukativnoj predstavi kojoj je cilj podučiti one najmlađe sudionike prometa da mu pristupaju s pažnjom i oprezom.

U predstavi igraju Gea Gallo/Eva Ikić, Masimo Dobrić/David Paćalat te Luka Juričić u ulozi prometnog policajca. Režiju potpisuje Katja Rabar, scenografiju Fulvio Juričić, a kostimografiju Valetina Ferlin Živić. Za oblikovanje svjetla zadužen je Majkl Mikolić, a vizualni identitet potpisuje Luka Juričić.
Teatra Naranča zahvaljuje se Košarkaškom klubu Pula, Autoškoli Imar te posebno Policijskoj upravi Pula na pomoći upoznavanja tematike, te ustupanja rekvizita koje predstavu djeci čine realnijom situacijama iz prometa.
Predstava je namijenjena posebice najstarijoj skupini vrtićkog uzrasta te prvašićima, ali i svima onima koji uživaju u narančastim predstavama. Ulaznicu možete rezervirati na broj telefona 095 52 22 505 ili na mail teatar.naranca@gmail.com

(REx)

Facebook komentari