Predstavljena prva šestorica novih igrača Istre 1961

SENZEMBA, GRUJEVIĆ, RODRIGUEZ, ESPINOZA, SANE I FUENTAS...
Danas du na tiskovnoj konferenciji predstavljena prva šestorica novih igrača Istre 1961, a koje je predstavio sportski direktor Pepe Calderon uz pomoć team managera Davora Radmanovića i glasnogovornika kluba Marka Percana. Predstavljeni su:

NICOLAS SENZEMBA (Francuska, lijevi bek): igrao je u Sochauxu, te ima 37 utakmica za mlađe uzraste reprezentacije Francuske (U16, U17, U19), a sam je naglasio da se do sada odlično osjeća u Istri, te da se nada dobroj sezoni.

MARIN GRUJEVIĆ (desni bek): bivši igrač Istre 1961 koji je došao nakon dobre polusezone iz Rudeša, a on se je zahvalio svima u klubu što su mu omogućili povratak, jer se nada da bi ovo mogla biti dobra sezona za zeleno-žute.

JULIO RODRIGUEZ (Španjolska, stoper): visoki stoper igrao je u Recreativo Huelvi, engleskom Barnsleyu, a dijete je Sporting Gijona, za U18 i U19 reprezentaciju Španjolske ima tri nastupa. Julio je tražio samo malo vremena i strpljenja od publike, ali se nada dobrim igrama od početka, a on će nositi grb Istre 1961 sa ponosom na srcu.

MICHEL ESPINOZA (Francuska, vezni red): Zadnju polusezonu igrao je u francuskom Lavalu, a prije toga tri godine je bio član fransuskog drugoligaša Clermont Foota. On smatra da je ovo dobar potez za njega i sretan je što je došao u Istru i Hrvatsku.

ARONA SANE (Senegal, krilo): Došao iz velikog Atletica Madrida koji je za drugu momčad madridskog velikana odigrao preko 100 utakmica, dok je za prvu momčad debitirao u ovogodišnjem prvenstvu protiv Espanyola. Arona Sane igra na mjestu krila, koje je trenutno bilo i deficitarno u redovima pulskog prvoligaša. Sane je istaknuo da se ne osjeća da je Istra 1961 ze njega korak nazad nakon igranja u Atletico Madridu, jer smtra da u Atleticu ne bi imao šanse puno igrati, a ovdje se želi dokazati, želi napredovati i napraviti veći korak u karijeri, te smatra da će vratiti sve što je uloženo u njega. Navijačim je poručio da neće zažaliti što je došao.

ADRIAN FUENTAS (Španjolska, napadač): stigao je iz Alavesove druge momčadi, a do sada je pokazao najviše u pripremnom razdoblju. Adrian želi samo da on i suigrači ostvare sve ono što se kao cilje postavi pred njih.

(Dorijan Vrkljan/ foto Manuel Angelini)

Facebook komentari