Predstavljena monografija „Pula, grad dugog trajanja“ - VIDEO

AUTORSKI RAD IGORA ZIROJEVIĆA U IZDANJU STUDIOLABA
Sinoć je, u utorak, 5. prosinca 2017. u Galeriji Cvajner održana svečana promocija monografije „Pula, grad dugog trajanja“ autora Igora Zirojevića u izdanju Studiolaba.

Predstavljanju monografije prisustvovao je i pulski gradonačelnik Boris Miletić. Tom se prigodom gradonačelnik  zahvalio autorima na monografiji u kojoj svaka slika priča svoju priču. „Priču o našem gradu koja se mijenja iz dana u dan. Čestitam autorima na tekstu, slikama i zahvaljujem Igoru na svemu što čini za naš grad, što voli svoj grad i što je sve to uspio prenijeti u knjigu. Ponosan sam što imam ovakve suradnike i želim vam još puno knjiga i uspjeha.“ Kazao je Miletić.

O novoj opsežnoj i luksuznoj monografiji Pule u tvrdom uvezu koja na 272 stranice donosi priču o gradu od njegovih početaka pa do najrecentnijeg datuma, govorio je njen izdavač, autor knjige i autor svih fotografija Igor Zirojević te suradnici i autori tekstvoa Silvio Forza i Miodrag Kalčić. Knjigu je predstavila povjesničarka umjetnosti Gorka Ostojić Cvajner.

(REX/ Marko Zubonja)

Video vezan uz članak

Facebook komentari