Predstavljen program 2. Dana Vojvodine u Istri

PETAK I SUBOTA, 24 I 25. SVIBANJ 2019.
Nataša Pavlović, direktorica Turističke organizacije Vojvodine danas je na tiskovnoj konferenciji predstavila program 2. Dana Vojvodine u Istri. Uz predstavnike Turističke organizacije Vojvodine, na prezentaciji su bili i direktorica TZ Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu Ezio Pinzan, domaćin Milan Rašula i Generalni konzul Republike Srbije u Rijeci Goran Petrović.

U sklopu predstavljanja programa prikazan je reklamni film ''Moja Vojvodina'' u kojem su prikazane sve turističke, povijesne i ugostiteljske  ljepote ovog kraja.

- Vojvodina i Istra imaju puno zajedničkih karakteristika, ali i interesa, a jedne i druge krasi multikulturalnost, jer u samoj Vojvodini živi 25 pripadnika raznih nacionalnih manjina. Sličnost je i velikom broju manifestacija koje propagiraju gastro ponudu svog kraja, a obje regije su poznate i po kvalitetnim vinima - rekla je u uvodu Milica Šušnjić iz Turističke organizacije Vojvodine.

- Uz sunce donijeli smo vam i mnoge novosti u ovih godinu dana u Vojvodini. Nakon 16 godina postojanja TO Vojvodine, dobila je najnoviji i najsuvremeniji Info centar u Srbiji. Osim toga možemo se pohvaliti da smo prošle godine imali porast gostiju za 8,4%, a većina gostiju je baš iz Hrvatske. - izjavila je direktorica Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović dodavši također da su velike sličnosti između ovih dviju regija.

Nataša Pavlović je na kraju sve pozvala da u petak i subotu dođu na pulsku tržnicu od 10 do 13 sati da probaju gastro ponudu Vojvodine, a u subotu od 21 sat u hotelu Puli održati će se "Vojvođansko veče" uz neizbježne tamburaše koji su sinonim za Vojvodinu.  

Osim toga, TO Vojvodine je najavila da će imati i svoj štand na Sea Star Festivalu.

Program:

24.05.2019, PETAK: Prezentacija turističke ponude Vojvodine na pulskoj tržnici

U 10 sati manifestaciju će otvoriti župan Istarske Županije Valter Flego i direktorica Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.

Od 10 do 13 sati: U okviru izložbenih štandova svoju će ponudu građanima Pule predstaviti Turističke organizacije općina i gradova Vojvodine.
Program obuhvata gastronomsku ponudu, degustaciju vina i prigodan muzički program.

25.05.2019.,SUBOTA: Prezentacija turističke ponude Vojvodine na pulskoj tržnici

Od 10 do 13 sati: U okviru izložbenih štandova svoju će ponudu građanima Pule predstaviti Turističke organizacije općina i gradova Vojvodine.
Program obuhvata gastronomsku ponudu, degustaciju vina i prigodan muzički program.

Od 21 sat: „Vojvođansko veče“ (Lokacija: Hotel Pula)

Prijem za uzvanike iz političkog, poslovnog, medijskog i kulturnog života Istarske županije kojeg organizira Turistička organizacija Vojvodine.
Na prijemu će biti upriličena degustacija vojvođanskih vina i rakija a goste će zabavljati tamburaški orkestar ''Od Baha do sevdaha''.

(rex)

Facebook komentari