Predavanje ‘Putujemo u Keniju’

DEJAN NEMČIĆ PREDSTAVLJA ISKUSTVA IZ KENIJE U GRADSKOJ KNJIŽNICI U PULI
Gradska knjižnica Pula i Travelatico pozivaju sve ljubitelje putovanja na još jedno druženje i virtualno putovanje.
Ovog puta putuje se u Keniju, a zainteresirane će do Afrike voditi Dejan Nemčić, profesor geografije, humanitarac, zaljubljenik u Keniju, apsolutni pozitivac i entuzijast i ukratko - čovjek kojeg vrijedi čuti! Njegovo interaktivno predavanje održat će se u petak, 8. veljače u 18 sati u Gradskoj knjižnici u Puli.
Dejan Nemčić ispričat će svoja iskustva iz Kenije i dati pokoji savjet, ukoliko se i sami odlučite na putovanje u ovu čudesnu zemlju. Također, svi posjetitelji moći će sudjelovati malim prilogom u njegovom velikom projektu gradnje škole u Keniji!

Dejan Nemčić osmislio je projekt "Uživo sa svih kontinenata”. Kada predaje o nekoj državi, uživo iz učionice preko Skypea naziva nekoga od prijatelja – koji su profesori geografije ili hrvatski iseljenici koje je upoznao na putovanjima u više od 50 zemalja na svim kontinentima osim Australije i Antarktike. Oni hodaju gradom i pokazuju znamenitosti, a učenici im postavljaju pitanja iz školskih klupa. Djeca su oduševljena i sudjeluju i u ostalim Dejanovim projektima. 
Osnivač je udruge Možemo zajedno, koja prikuplja školski pribor i geografske karte te donacije za lijekove protiv malarije. 
Dejan Nemčić će vas zasigurno inspirirati i više nego samo za posjet Keniji! Vidimo se u knjižnici!

(REx)

Facebook komentari