PR lideri na Danima komunikacija

NA DANIMA KOMUNIKACIJA PREDVIĐAJU BUDUĆNOST ODNOSA S JAVNOŠĆU
Na osme Dane komunikacija (2.-5. travnja) dolazi jedna od najutjecajnijih osoba globalne industrije odnosa s javnošću Paul Holmes i višestruko nagrađivani komunikacijski ekspert David Orlic koji će otkriti što donosi budućnost odnosa s javnošću i kako se pripremiti za izazove koji nas čekaju.

Paul Holmes ime je koje izvrsno poznaju svi teoretičari, ali i praktičari odnosa s javnošću. Vođu, osnivača i izvršnog direktora čuvenog Holmes Reporta često opisuju kao najutjecajniju osobu u PR industriji na globalnoj razini, a na Danima komunikacija naučit će nas kako se suočiti s budućnošću PR-a i kako se na vrijeme pripremiti na promjenjivu okolinu.

David Orlic dolazi iz najnagrađivanije PR agencije po Cannes Lionsu, a na Danima komunikacija predstavit će paradigmu partnerstva koja će omogućiti kreativni razvoj u narednom desetljeću i objasnit kako će se promijeniti dinamika između klijenata, agencija i talenata. Njegove specijalnosti uključuju kreativnu strategiju, upravljanje promjenama i kreativni razvoj, a jedan je od rijetkih ljudi koji se može pohvaliti Grand Prix Cannes Lions nagradom te MBA diplomom s Oxforda.

Svoj dolazak na festival već su potvrdili najutjecajniji svjetski direktor marketinga Keith Weed, poznati TED govornik Rory Southerland, Emmyima nagrađivani dizajner i Jedi Master Chris Do, bivši evanđelist Microsofta James Whittaker te futurolog i vizionar Ari Popper.

Prijave za sudjelovanje na festivalu dostupne su na http://www.danikomunikacija.com.

(rex)

Facebook komentari