Poznata satnica koncerta Foo Fightersa u pulskoj Areni

PROČITAJTE SERVISNE INFORMACIJE U VEZI S KONCERTIMA 18. I 19. LIPNJA
Poznate su satnice i servisne informacije za oba rasprodana koncerta grupe Foo Fighters koji će se 18. i 19. lipnja održati u pulskoj Areni.

Satnica
Satnice za dva koncerta koja će bend odsvirati u Puli su iste. Vrata Arene će se otvoriti u 18 sati, predgrupa Frank Carter & The Rattlesnakes počinje svirati u 20 sati, a Foo Fighters u 21:15. 

Ulazi
S obzirom na rasprodanu Arenu i detaljan pretres na ulazima vrata će se otvoriti dva sata prije početka predgrupe te više od tri prije Davea Grohla i njegovog benda. Publika koja ima ulaznice za Parter te osobe u invalidskim kolicima u koncertni prostor će ulaziti isključivo na ulaze označene A/B iz Istarske ulice (donja strana Arene). Publika s ulaznicama za Tribinu i Stajanje na travi ulazit će isključivo na ulaze C/D koji se nalaze na uglu Scalierove ulice i Ozad Arene.
Eventimovi čitači na ulazima bit će namješteni tako da propuštaju samo dopuštene ulaznice, pa primjerice s kartom za Parter neće biti moguće ući na C/D ulaz. Također, ulaznice vrijede za jedan ulaz u Arenu, stoga izlazak, pa ponovni ulaz na istu kartu neće biti moguć.

Nedopušteni predmeti u Areni
Menadžment Foo Fightersa objavio je popis stvari koje se ne smiju unijeti u koncertni prostor, a to su: profesionalne kamere s odvojivim objektivima, profesionalni video snimači (osim mobitela), profesionalni audio snimači, go pro kamere, iPadovi, selfie štapovi, oružje, boce, kanisteri bilo koje vrste, laseri, hrana, piće, ruksaci i torbe većim od 20x30 cm.

Pripremljene su i dvije zone gdje će fanovi moći kupiti merchandise benda i piće. Jedna se nalazi izvan koncertnog prostora, ispred Arene u Istarskoj ulici, a druga unutar prostora, odmah nakon provjere ulaznica za Tribinu i Stajanje na travi u ulici Ozad Arene. 

Organizatori koncerta sve fanove koji nisu uspjeli doći do ulaznica savjetuju da ih ne kupuju preko oglasa ili drugim kanalima jer ne garantiraju za njihovu valjanost, a samim time i mogućnost da se uđe na koncert.

(REx)

Facebook komentari