Poziv na fotonatječaj ‘‘Privid / iluzija’’

PRIJAVE SE PRIHVAĆAJU DO 31. SRPNJA 2018.
Vrijeme, prostor, um, emocija .... što im je zajedničko? Sjećanje koje nam obogaćuje životno iskustvo. A iluzija?  Iluzija ? Da, sve je iluzija.

Svatko od nas stvara svoj svijet u kojem i nismo svjesni koliko privida ili iluzija isprepliće stvarnost i maštu, prošlost i sadašnjost, svjetlo i tamu.

Na prvu pomisao pojam asocira na optičku iluziju. Mnogi će se prisjetiti nekih trenutaka u svojoj prošlosti i stvoriti iluziju nečeg lijepeg ili ružnog.

KAF Sv. Lovreč vas poziva da pokušate fotografijom prenijeti svoju emociju, znanje i iskustvo u dvodimenzionalnu sliku, tj. fotografiju.
Natječaj započinje 11.07.2018., a prijave se prihvaćaju do 31.07.2018.

Natječaj je za sve sudionike besplatan, uz uvjet poštivanja odredbi iz Pravilnika kojeg možete pročitati na poveznici  http://www.kaf-lovrec.hr/PC18 .
Rezultat natječaja bit će objavljen 10.08.2018. a najuspješnijima, prema stručnom sudu žirija, bit će dodjeljene novčane nagrade. Istovremeno će se tom prilikom najbolji radovi odabrati  za temetsku izložbu u galeriji Placa koja će biti otvorena danom proglašenja rezultata.

(rex)

Facebook komentari