Pozdrav Azri & Monah danas na RockTarati

U SKLOPU MANIFESTACIJE PROSINAC U GRADU
Danas, 29. prosinca u sklopu programa Prosinac u gradu održava se koncert bendova Pozdrav Azri & Monah. Rock Caffe u suradnji s Gradom Pula i Turističkom zajednicom i ove godine organizira bogat predbožićni i novogodišnji program na Portarati pod nazivom "RockTarata na trgu Portarata". Pod grijanim šatorom veličine 300 četvornih metara, svakodnevno će se od 19. do 31. prosinca u dva termina, od 10 do 14 te od 18 do 24 sata održavati brojne manifestacije.
Ulaz na sva zbivanja je besplatan, a veliko finale programa RockTarata je doček Nove godine uz nastup čak dva benda - splitskih Čuvara svirala i pulsko-fažanskih VIS The Thunderbirds. Istovremeno, u Rock Caffeu će redovno, kao i svake subote, nastupati uigrani trio rock virtuoza - kućni bend Rock Caffea - Muha, Veco i Lego.
24. 27. i 31. prosinca  jutarnji i poslijepodnevni dio programa u šatoru bit će rezerviran za gastro program "Prosinac u padeli". Svakog dana od 10 do 14 sati ondje će se održavati tematski gastro program uz različite menije.
U večernjem dijelu programa, uz glazbu po izboru DJ-a, svakog dana će se održavati koncertni programi koji počinju točno u 19 sati. Tijekom 14 koncertnih večeri nastupit će brojni izvođači, a svake je večeri osiguran i after party u Rock Caffeu za one koji željni dodatne dobre zabave uz rock glazbu. (REX)

Facebook komentari