POU Umag: 60 talenata za 60 godina Učilišta

OTVORENA SU VRATA TALENTIMA, PRIJAVITE SE!
Povodom 60. obljetnice Pučko otvoreno učilište „Ante Babić“ Umag  otvara vrata talentima.  Pozivamo vas da se prijavite i postanete dio ovog projekta!

Projekt 6x10za60 osmišljen je kako bi obilježili 60. obljetnicu Pučkog otvorenog učilišta “Ante Babić” Umag i obuhvaća 6 šestodnevnih radionica po 10 polaznika, vođenih od vrhunskih predavača i poznatih mentora.

Cilj je ovoga projekta u fokus obljetnice postaviti korisnike, odnosno talentirane građane koji će pohađanjem besplatnih radionica jačati svoje vještine i talente te time doprinijeti i utjecati na jačanje kompetencija cjelokupne zajednice. Namjera je stvoriti pozitivnu stvaralačku klimu, zajedništvo u kreiranju te stvoriti jedinstvenu završnu produkciju koja će cjelokupnu proslavu 60. obljetnice usmjeriti na budućnost, ne na prošlost.

Pozivamo sve motivirane osobe koje uz talent i želju, imaju više od 15 godina, odaberu jednu od njima najzanimljivijih radionica, prijave se i daju sebi priliku okušati se u intenzivnom šestodnevnom radu s profesionalnim mentorima. Možete odabrati jednu od ponuđenih radionica, slikarsko-scenografsku radionicu, radionicu suvremenog plesa, pjevanja, dramsku radionicu, foto te radionicu kreativnog pisanja.

Za sudjelovanje na radionicama, potrebno je ispunjenu Prijavnicu donijeti u Učilište, moguće ju je poslati na e-mail učilišta info@uciliste-umag.hr  ili popuniti obrazac prijave na našoj internetskoj stranici http://www.uciliste-umag.hr do petka 16. rujna 2016. godine.

Radionice su besplatne, a maksimalan broj polaznika je 10 po radionici.

Stručni žiri će po zadanim kriterijima odabrati polaznike, a rezultati će biti objavljeni 20. rujna na službenim internetskim stranicama Učilišta i na Facebook stranici Pou Ante Babić Umag gdje možete saznati više informacija o projektu. Radionice kreću 26.09. u prostorijama Učilišta.

Prihvatite izazov i postanite dio našeg talent-tima!

(REX)

Facebook komentari