‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’ otvara novu sezonu Kluba Pulske filmske tvornice

ČETVRTAK, 17. RUJNA U 20 SATI
Klub Pulske Filmske tvornice novu programsku sezonu otvara s projekcijom filma Posljednji Srbin u Hrvatskoj. Projekcija će se održati u četvrtak u 20 sati u Klubu Pulske filmske tvornice. Program će putem video poziva otvoriti redatelj filma Predrag Ličina, dok će razgovor s autorom i prisutnima moderirati Tomislav Fiket, također putem video poziva. Organizaciju programa potpisuje nova voditeljica Kluba i promocije PFT-a, Dina Cvek.

Ulaz na projekciju je besplatan.

Film Posljednji Srbin u Hrvatskoj redatelja Predraga Ličine, igrani je film iz 2019. godine, nastao u produkciji Kinorame (Hrvatska) i Art&Popocorn (Srbija).

O filmu:
Hrvatska, sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na svjetskoj razini vodi se još veća borba – voda je postala dragocjenija od nafte! Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju zaratiti, osvojiti, uništiti, pa čak ni ubaciti zombi-virus! Zagrebačkog bonvivana Miću (Krešimir Mikić) čija je dnevna rutina zacrtana negdje između salona za masažu, restorana i kino-dvorana u kojima prati filmski serijal svoje omiljene glumice Franke Anić (Hristina Popović) zombi-epidemija zateći će potpuno nespremnog, ali će hrabro krenuti u Odiseju praćen svojom filmskom heroinom i probijat će se kroz svijet zombija s jednim jedinim, ali teško ostvarivim ciljem: preživjeti!
(Izvor: kinorama.hr)

Kako bi bili u skladu s mjerama opreza vezanim za 'novo normalno' te imajući na umu zatvoreni prostor i kvadraturu istog, program može pratiti 15 ljudi. Iz tog se razloga svi željni normalnog mole da se e-mailom jave na klub.pft@gmail.com kako bi najavili svoj dolazak.

Program kluba Pulske filmske tvornice financijski podržavaju Zaklada kultura Nova, Hrvatski audiovizualni centar i Grad Pula.

(Rex)

Facebook komentari