Porečki triatlon u nedjelju u Zelenoj laguni, na snazi posebna regulacija prometa

5. IZDANJE JEDNE OD NAJLJEPŠIH UTRKA JE PRED VRATIMA
U nedjelju, 15. listopada 2017., održat će se 5. izdanje utrke Poreč Triatlon, jedne od najljepših, najposjećenijih i najbolje organiziranih nezavisnih utrka u regiji. Poreč Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, nezahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike.

Utrka počinje u 8 sati - start je u 8 sati sa parkinga hotela Laguna Parentium, a obuhvaća plivanje 1900 m, vožnju biciklom 93 km (4 kruga) te trčanje 21 km (4 kruga).

- Poreč Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža, nego i otkriva svoje sportsko srce. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički nezahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungomare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja, ističe direktor utrke Goran Vrus.

Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

Učesnici će biti smješteni u hotelima Laguna Molindrio, Plavi te Laguna Materada porečke Plave lagune, koja je ujedno i partner utrke. - Triatlon je fantastična sportska manifestacija kojom produljujemo turističku sezonu, a  Zelena laguna i Poreč predstavljaju fantastičnu kulisu za sportaše koji se natječu. Mi ćemo učiniti sve da nam se sportaši i rekreativci osjećaju dobro došlima u našim objektima te smo im pripremili pregršt iznenađenja – od gastronomskih sadržaja do zabave nakon utrke“, ističu iz Lagune Poreč.

Na snazi posebna prometna regulacija: Na dan održavanja Poreč triatlona, u razdoblju od 8 do 16 sati na području Zelene lagune, te mjestima Mugeba, Fuškulin i Starići na snazi će biti posebna regulacija prometa. Cesta Žatika - Starići - Fuškulin - Mugeba (Lokalna cesta 50090) bit će zatvorena za sav promet u periodu od 8,30 do 13,30 sati, stoga organizatori mole za razumijevanje i korištenje alternativnih ruta.

Više informacija o utrci, kategorijama i detaljima možete pronaći na http://www.porectriatlon.com/hr/o-utrci

(rex)

Facebook komentari