Porečki volonteri i Udruga Happy End za napuštene pse i mačke

SUBOTA, 23.12. U 10 SATI NA POREČKOM TRGU SLOBODE
U subotu 23. prosinca na porečkom Trgu Slobode održat će se akcija za napuštene pse i mace. S početkom u 10 sati porečki volonteri te volonteri Udruge Happy End prodavat će kolače kako bi se prikupile donacije za hranu, veterinarske troškove te ostale potrepštine u ove hladne dane. Dođite na porečki Trg Slobode, opskrbite se kolačima za nadolazeće blagdane i učinite dobro djelo!

Svi koji žele tijekom subote mogu proći do štanda, upoznati volontere i dobiti više informacija o tome kako mogu pomoći. U pazinskom skloništu Happy End Animal Rescue nalazi se 50 odraslih pasa te čak 20-tak štenaca, te isto toliko maca. Također, u porečkoj Veterinarskoj bolnici nalazi se dvadesetak pasa i maca kojima je potrebno što prije pronaći topli dom.

Za sve koji imaju želju i mogućnosti da udome, pozivamo da dođu na Trg Slobode u subotu od 10 sati i potraže sve potrebne informacije.

Svi koji žele doprinijeti radu skloništa mogu uplatiti donacije na račun Udruge Happy End Animal Rescue, Pazin- IBAN HR7724070001100353863 OTP banka ili sudjelovati u volontiranju na licu mjesta.
(Rex)

Facebook komentari