Ponedjeljak i utorak na tržnici u duhu glazbe i gastronomije

U UTORAK, 24. PROSINCA NA TRŽNICI RIBLJE DELICIJE U VELIKOJ PULSKOJ PADELI
U ponedjeljak, 23. prosinca, su Puljane na pulskoj tržnici dočekali grupa Inat, ali i gastro manifestacije Mirisi i okusi, HandMade by Markat te ponovno druženje s Udruženjem obrtnika Pule u Gastro jutrima na 1. katu markata.

Kuhari i chefovi tijekom Gastro jutra na 1. katu i najlipšem markatu donijeli su jednostavne i autohtone recepte te degustacije pripremljenih jela. Gastro događaj je nastao u suorganizaciji Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI), Udruženja obrtnika Pule, Turističke zajednice grada Pule i Tržnice d.o.o. Pula. Gastro događaj održava se u edukacijskoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT na 1. katu zgrade tržnice.  

U kreiranju sva tri dana Gastro jutra, sudjeluje ukupno osam ugostitelja a oni su: El Pulari meksički restoran, Vodnjanka iz Vodnjana, Vela Nera iz Šišana, pizzerija Asterix, konoba Bukaleta, restoran Šurida, slastičarnica Fortuna i restoran Škuža.  

No to nije sve! Markat vas očekuje u velikom broju i za 24. prosinca kad će se tradicionalno pripremati jelo u Velikoj pulskoj padeli. Riblje delicije pripremaju za vas meštar u kužini Žižo i ekipa Rocka Caffea, a ovaj utorak vas dočekuju s mirisima bakalara u teći.
 
Za glazbenu podlogu u utorak pobrinut će se na trgu tradicionalno Anelidi, a na 1. katu Mistral.

(rex/foto Manuel Angelini)

Facebook komentari