Pomozimo 13-šnjoj Barbari Kecman iz OŠ “Veruda”

CHRONOVA BOLEST UNIŠTAVA JOJ ŽIVOT
Cijenjena publiko Regionala,

već smo pisali o 13-godišnjoj djevojčici Barbari Kecman, koja boluje od teškog oblika Chronove bolesti. Barbara i dalje treba Vašu pomoć. Hvala Vam što ste dosad već uplatili 20 tisuća kuna, veli mama Đurđica, te navodi kako je u tijeku humanitarna akcija prikupljanja sredstava koju su pokrenuli Barbarina sestra i brat, otvarajući na Facebooku stranicu "Priča o Barbari".

Roditelji su tijekom protekle dvije godine isprobali sve moguće načine liječenja - od enteralne prehrane, kortikosteroida, imunosupresiva do već druge vrste biološke terapije, no stanje joj se, nažalost, ne popravlja. S obzirom da su u Hrvatskoj iscrpili sve mogućnosti liječenja, a Barbara je dobila priliku za liječenje u specijalnoj bolnici za upalne bolesti crijeva u Belgiji, pokrenuta je akcija za njezino liječenje jer joj roditelji nisu u prilici sami snositi troškove liječenje, a oni, prema predračunu, bolnice iznose oko šest tisuća eura.

Ove subote u Klubu Uljanik održava se humanitarna čajanka koju su inicirali učenici OŠ Veruda Pula s kojima Barbara ide u razred.

Informacije možete pronaći putem Facebook stranice "Priča o Barbari".  Iako su inicijalni troškovi obrade, dijagnostike i početnog liječenja procijenjeni na šest tisuće eura oni će sigurno biti i veći, a obitelj treba pokriti i troškove odlaska u Belgiju te smještaja. Svi koji im žele pomoći mogu to učiniti uplatom na račun:  Barbara Kecman IBAN: HR9023900013221236137, SWIFT: HPBZHR2X. 

(REX)

Facebook komentari