Politehnika i Alumni: predavanje: „WEB marketing: internet putevima do klijenta“

U ČETVRTAK, 27. TRAVNJA U 16.30 SATI
ALUMNI POLITEHNIKE Pula i POLITEHNIKA Pula organiziraju predavanje na temu „WEB marketing: internet putevima do klijenta“ koje će se održati 27.04.2017. sa početkom u 16:30 u prostorima POLITEHNIKE PULA – Visoke tehničko poslovne škole u predavaonici Luciano Delbianco. Predavanje je usmjereno  Udrugama, vlasnicima OPG-a, malim i srednjim poduzetnicima, iznajmljivačima i svim zainteresiranima koji žele dobiti informacije i naučiti kako provoditi aktivnosti marketinga putem Interneta na što efikasniji način. Cilj predavanja je približiti pojmove i metode WEB marketinga i približavanje budućim klijentima, kao i pravilno korištenje WEB prostora i društvenih mreža u svrhu oglašavanja.

Svoje znanje i iskustva na polaznike prenijeti će;

 -  dr.sc. Saša Petar, profesor visoke škole, autor 26 poslovnih knjiga.

 - Miško Macolić Tomičić struč. spec. kreativnog menadžmenta, CEO i osnivač platforme „Essence of Croatia“, predavač na akademiji „#Poduzetnik“.

-  Branko Mejak dipl. ing. politehnike, osnivač i direktor marketing agencije  Mijena, certificirani Google stručnjak sa višegodišnjim iskustvom u web marketingu.

Predavanje je otvorenog tipa te se pozivaju svi zainteresirani da prisustvuju predavanju i steknu nova znanja i izoštre svoje postojeće marketing vještine. Budite spremni odgovarati na promjenjive zahtjeve tržišta. Naučite kako se domoći vrha, te kako tu i ostati!

Nakon predavanja moći se pogledati izložba “Tri stoljeća Pule kroz tri kućna broja”  a druženje će se nastaviti uz malu zakusku.

Udruga ALUMNI Politehnike Pula osnovana je 2012. godine te za cilj ima okupljanje diplomanata Politehnike Pula, organiziranje aktivnosti  promicanja, razvitaka i unapređenja politehničke struke, kao i aktivnosti za očuvanje, održavanje, poboljšanje i unapređenje kvalitete studija Politehnici. Tijekom 2016. godine organizirana su nekoliko predavanja, kao i 1. Alumnijada Politehnike Pula gdje su se članovi družili na Fratarskom otoku. Ovim putem Udruga najavljuje 2. Alumnijadu koja će biti organizirana krajem ljeta.

Više informacija potražite na www. politehnika-pula.hr; Facebook ALUMNI Politehnika Pula ili pošaljite mail na alumni@politehnika-pula.hr.

(rex)

Facebook komentari